Van Kinsbergen is een mix van een Nederlands grand café en de in Londen populaire gastropub. In Londen is er een ware ommekeer aan de gang. Door de successen van Jamie Oliver en Gordon Ramsay durven Engelsen weer trots te zijn op hun keuken. De donkere pub, waar alleen maar bier wordt gedronken en simpel (vaak) gefrituurd eten wordt gegeten, is al lang verleden tijd. In Londen is tegenwoordig op elke straathoek een gastropub te vinden. Nieuw decor, frisse kleuren, oneindig veel keuze in drank en verrassend goed en betaalbaar eten. Hier eten gezinnen, collega’s, stelletjes en vriendengroepen. Mensen die in de buurt wonen of werken en elkaar op deze plekken vaak meerdere keren in de week tegenkomen.

Van Kinsbergen heeft een uitgebreide, bijzondere borrelkaart. De voorgerechten kun je delen, vlees komt van een houtskoolgrill en ook voor vegetariërs en visliefhebbers is er volop keus. De gigantische bar heeft 15 tappunten met veel Engelse en Amerikaanse speciaalbieren, cider en natuurlijk de bekende bieren uit Nederland en België. Doordeweeks zijn we open van 11:00 tot 1:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 2:00. Laat ontbijt, lunch, diner of een borrel in de middag of laat op de avond behoren dus allemaal tot de mogelijkheden.

Omdat de gastropub ook bekend staat om zijn spirits of te wel sterke (heldere) drank, heeft ook van Kinsbergen een grote keuze aan gin, vodka, rum, whiskey, tequila en jenever. En niet alleen het standaard assortiment. We hebben zelfs een gin waarbij de ingrediënten in de ruimte zijn geweest.

Tevens brouwt Van Kinsbergen samen met Brouwerij De Prael drie eigen huisbieren! Op het Prins Hendrikplein (overkant) bevindt zich een zonovergoten terras waar het heerlijk toeven is.

Van Kinsbergen heeft een prachtig gevelterras. De ramen in de gevel kunnen open, zodat het terras echt bij de zaak hoort. En dan hebben we ook nog een heerlijk zonnig terras op het Prins Hendrikplein.

Kinsbergen heeft sinds mei 2022 in het midden van de zaak (waar voorheen de brouwerij stond) een aparte diningroom laten bouwen waar wij groepen ontvangen t/m 12 personen.

Team

Sluiten

"The gastropub is a concept that could only have originated in Britain: instead of chucking away failing pubs across the country and replacing them with something radically different, let’s utilise what we have and make it so much better."

LEES VERDER

Onze DININGROOM en/of BOARDROOM in onze voormalige brouwerij is nu ook boekbaar a la carte, menu’s of zakelijke arrangementen.

DININGROOM

7 t/m 11 personen

Onze voormalige brouwerij is omgetoverd naar comfortabele VIP ruimte binnen Kinsbergen met uitzicht op onze gastropub en bar in een afgesloten ruimte van staal en glas.
Wij ontvangen hier kleine groepjes van 7 tot maximaal 11 personen. Wilt u deze ruimte speciaal boeken voor ontbijt, lunch of diner? Geef dit dan aan bij uw reservering of selecteer direct de ticket Private Diningroom in onze reserveertool rechtsonder op onze website.

Reserveren

IETS TE VIEREN in onze DININGROOM?

7 t/m 11 personen

Wij hebben speciale arrangementen met een hoog FUN gehalte! Stuur ons dan een email op info@gastropubvankinsbergen.nl en/of bekijk hier alvast onze vele mogelijkheden.

FUN EVENTS KEUZE MENU’S

BOARDROOM ARRANGEMENTEN

9 personen (zonder presentatie: 10 personen max)

Wilt u gebruikt maken van onze zakelijk mogelijkheden? Stuur ons dan een email op info@gastropubvankinsbergen.nl en/of bekijk hier alvast onze vele mogelijkheden.

B2B arrangementen

Sluiten

Kinsbergen Diningroom
We zijn live!

LEES VERDER

VAN KINSBERGEN

Brewery - Gastropub - Dining Room


ma 11:00–00:00
di 11:00–00:00
wo 11:00–00:30
do 11:00–00:30
vr 11:00–01:30
za 10:00–01:30
zo 10:00–00:00

Prins Hendrikplein 15
2518JC, Den Haag

070 310 78 92
info@gastropubvankinsbergen.nl

GROUPS | EVENTS | MEETINGS

Zoek jij een te gekke locatie voor een borrel met werk, een familiediner of een proeverij met vrienden? Neem dan gelijk contact met ons op en wij luisteren graag naar jullie wensen!

E-mail ons


Bekijk alvast onze mogelijkheden!

Brochure

Whisky & Rum Proeverij

Aan de hand van ons speciale rum of whisky magazine word je bijgepraat en benevelt op het gebied van sterke drank.
U krijgt interessante informatie over de oorsprong, het destillatie proces, de soorten en verschillen. Ook zullen er minimaal 6 soorten rum of whisky geproefd worden en kunnen er proef notities gemaakt worden!

De proeverij wordt gepresenteerd met 6 reageerbuisjes in een speciaal statief, een informatief magazine en prachtige proefglazen. Samen met jouw tafelgenoten kunnen jullie zelf aan de slag.

Interesse?

Mail naar info@gastropubvankinsbergen.nl of boek direct via onze reserveringstool op deze site.

Optioneel kunnen we tegen een meerprijs van minimaal 200 euro gediplomeerd liquorist Martijn Meindersma toevoegen aan deze proeverij. Hij zal dan de inhoud van het magazine toelichten en samen met jullie de proef notities doornemen.

27.50 euro p.p.
From 1 person to a maximum of 20 people

Sluiten

Bierproeverij

Aan de hand van ons speciale bier magazine word jij wegwijs gemaakt op het gebied van bier. Je wordt bijgespijkerd over de eigenschappen van bier, hoe tap je het perfecte biertje, waar bestaat bier uit, hoe maak je bier, hoe kan je de vele types bier onderscheiden. Ook worden er 6 soorten bier uit bijv. Engeland, België en Nederland geproefd en kunnen er proef notities gemaakt worden!

Interesse?

Mail naar info@gastropubvankinsbergen.nl of boek direct via onze reserveringstool op deze site.

Optioneel kunnen we tegen een meerprijs van minimaal 200 euro gediplomeerd biersommelier Charlotte Wagenaar toevoegen aan deze proeverij. Zij zal dan de inhoud van het magazine toelichten en samen met jullie de proef notities doornemen.

19.50 euro p.p.
Vanaf en per 2 personen
Maximaal 30 personen

Sluiten

WHISKY & RUM PROEVERIJ

LEES VERDER

BIERPROEVERIJ

LEES VERDER

BAR BEA

Ben je al een keer in Bar Bea geweest?

www.barbeadenhaag.nl

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle evenementen, promoties en spannend nieuws rondom Van Kinsbergen.

Door uw e-mail in te dienen, stemt u ermee in de Van Kinsbergen-nieuwsbrief te ontvangen. U kunt op elk gewenst moment afmelden.