Van Kinsbergen is een mix van een Nederlands grand café en de in Londen populaire gastropub. In Londen is er een ware ommekeer aan de gang. Door de successen van Jamie Oliver en Gordon Ramsay durven Engelsen weer trots te zijn op hun keuken. De donkere pub, waar alleen maar bier wordt gedronken en simpel (vaak) gefrituurd eten wordt gegeten, is al lang verleden tijd. In Londen is tegenwoordig op elke straathoek een gastropub te vinden. Nieuw decor, frisse kleuren, oneindig veel keuze in drank en verrassend goed en betaalbaar eten. Hier eten gezinnen, collega’s, stelletjes en vriendengroepen. Mensen die in de buurt wonen of werken en elkaar op deze plekken vaak meerdere keren in de week tegenkomen.

Van Kinsbergen heeft een uitgebreide, bijzondere borrelkaart. De voorgerechten kun je delen, vlees komt van een houtskoolgrill en ook voor vegetariërs en visliefhebbers is er volop keus. De gigantische bar heeft 15 tappunten met veel Engelse en Amerikaanse speciaalbieren, cider en natuurlijk de bekende bieren uit Nederland en België. Doordeweeks zijn we open van 11:00 tot 1:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 2:00. Laat ontbijt, lunch, diner of een borrel in de middag of laat op de avond behoren dus allemaal tot de mogelijkheden.

Omdat de gastropub ook bekend staat om zijn spirits of te wel sterke (heldere) drank, heeft ook van Kinsbergen een grote keuze aan gin, vodka, rum, whiskey, tequila en jenever. En niet alleen het standaard assortiment. We hebben zelfs een gin waarbij de ingrediënten in de ruimte zijn geweest.

Wij hebben ook een microbrouwerij aangeschaft. We kunnen snel twee keer achter elkaar 250 liter brouwen. Op deze manier zijn er altijd twee tanks van 500 liter afgevuld met bier, klaar om te rijpen. En zit er altijd een bier uit eigen brouwerij op tap. Naast het huisgebrouwen bier brouwen we ons eigen Van Kinsbergen Pale Ale, bij De Haagse Brouwmeesters (Eiber - Scheveningen). Deze is vast op tap.

Van Kinsbergen heeft een prachtig gevelterras. De ramen in de gevel kunnen open, zodat het terras echt bij de zaak hoort. En dan hebben we ook nog een heerlijk zonnig terras op het Prins Hendrikplein.

Team

Sluiten

"The gastropub is a concept that could only have originated in Britain: instead of chucking away failing pubs across the country and replacing them with something radically different, let’s utilise what we have and make it so much better."

LEES VERDER

Brouwerijheader

Wij merken dat de bewoners van het Zeeheldenkwartier ontzettend trots zijn op de wijk. Iedereen zet zich in en er zijn zoveel zaken waar gewoon nog echt iets gemaakt wordt of iets heel bijzonders wordt verkocht. We kunnen daar niet in achterblijven. Wij hebben daarom een microbrouwerij aangeschaft. We kunnen snel twee keer achter elkaar 250 liter brouwen. Op deze manier zijn er altijd twee tanks van 500 liter afgevuld met bier, klaar om te rijpen. En zit er altijd een bier uit eigen brouwerij op tap.

Naast het huisgebrouwen bier gaan we ons eigen Van Kinsbergen Pale Ale laten brouwen, bij De Haagse Brouwmeesters (Eiber - Scheveningen). Deze komt vast op tap. Met zo’n kleine installatie kunnen we geen garantie op beschikbaarheid geven, daarom laten we specifiek dit bier extern brouwen, maar met ons eigen recept. Daarnaast zullen we vanaf augustus 2019 altijd twee zelf gebrouwen bieren van het moment op tap hebben. Na een tijdje willen we de meest succesvolle brouwsels ook extern laten bottelen, zodat mensen het bier ook thuis kunnen drinken. Er is dus echt ‘Zeeheldenbier’ voor de buurt.

Sluiten

BROUWERIJ
VAN KINSBERGEN

LEES VERDER

BORRELS, PARTIJEN en PROEVERIJEN

Zoek jij een te gekke locatie voor een borrel met werk, een familiediner of een proeverij met vrienden? Neem dan gelijk contact met ons op en wij luisteren graag naar jullie wensen!

E-mail ons

VAN KINSBERGEN

Brewery - Gastropub - Dining Room


ma 11:00–00:30
di 11:00–01:00
wo 11:00–01:00
do 11:00–01:30
vr 11:00–02:00
za 10:00–02:00
zo 10:00–00:30

Prins Hendrikplein 15
2518JC, Den Haag

070 310 78 92
info@gastropubvankinsbergen.nl

Whisky & Rum Proeverij

Aan de hand van ons speciale rum of whisky magazine word je bijgepraat en benevelt op het gebied van sterke drank.
U krijgt interessante informatie over de oorsprong, het destillatie proces, de soorten en verschillen. Ook zullen er minimaal 6 soorten rum of whisky geproefd worden en kunnen er proef notities gemaakt worden!

De proeverij wordt gepresenteerd met 6 reageerbuisjes in een speciaal statief, een informatief magazine en prachtige proefglazen. Samen met jouw tafelgenoten kunnen jullie zelf aan de slag.

Interesse?

Mail naar info@gastropubvankinsbergen.nl of boek direct via onze reserveringstool op deze site.

Optioneel kunnen we tegen een meerprijs van minimaal 200 euro gediplomeerd liquorist Martijn Meindersma toevoegen aan deze proeverij. Hij zal dan de inhoud van het magazine toelichten en samen met jullie de proef notities doornemen.

25 euro p.p.
From 1 person to a maximum of 20 people

Sluiten

Bierproeverij

Aan de hand van ons speciale bier magazine word jij wegwijs gemaakt op het gebied van bier. Je wordt bijgespijkerd over de eigenschappen van bier, hoe tap je het perfecte biertje, waar bestaat bier uit, hoe maak je bier, hoe kan je de vele types bier onderscheiden. Ook worden er 6 soorten bier uit bijv. Engeland, België en Nederland geproefd en kunnen er proef notities gemaakt worden!

Interesse?

Mail naar info@gastropubvankinsbergen.nl of boek direct via onze reserveringstool op deze site.

Optioneel kunnen we tegen een meerprijs van minimaal 200 euro gediplomeerd biersommelier Charlotte Wagenaar toevoegen aan deze proeverij. Zij zal dan de inhoud van het magazine toelichten en samen met jullie de proef notities doornemen.

17.50 euro p.p.
Vanaf en per 2 personen
Maximaal 30 personen

Sluiten

WHISKY & RUM PROEVERIJ

LEES VERDER

BIERPROEVERIJ

LEES VERDER

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle evenementen, promoties en spannend nieuws rondom Van Kinsbergen.

Door uw e-mail in te dienen, stemt u ermee in de Van Kinsbergen-nieuwsbrief te ontvangen. U kunt op elk gewenst moment afmelden.